Συνεργασία της SCEN::LINQ Pro με το GRECOTEL LUXME WHITE PALACE

Η GRECOTEL αναδεικνύει την ιδέα των διακοπών με τα ξενοδοχεία «LUXME®», τα οποία συνδυάζουν την εντυπωσιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, τη μοντέρνα εξυπηρέτηση, το εξαιρετικό φαγητό, το ποτό, τις δραστηριότητες και την ευεξία. Το Luxury Made Easy® γεννιέται από ένα όραμα για τον τρόπο ζωής στην παραλία παρουσιάζοντας το “LUXE ALL INCLUSIVE LIVING®!

Το GRECOTEL LuxMe White Palace βρίσκεται στις μαγευτικές ακτές της βόρειας Κρήτης. Διαθέτει υπέροχους χώρους με συγκλονιστική θέα στη θάλασσα, μεγάλα και άνετα δωμάτια λουσμένα στο φως Κρητικού ήλιου που αναδεικνύουν τέλεια την διακριτική κομψότητα και τo χαλαρό και ανέμελο  lifestyle ενός πολυτελούς Grecotel resort.

Η SCENT::LINQ Pro σε συνεργασία με το GRECOTEL White Palace δημιούργησαν μια μοναδική αρωματική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με ένα άρωμα φρέσκο με νότες πούδρας και λουλουδιών αναβαθμίζοντας με αυτο τον τροπο την εμπειρία των πελατών, κάνοντας την παραμονή τους αξέχαστη.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας