Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το INTERCONTINENTAL Resort Crete στον Αγ. Νικόλαο

Η IHG Hotels & Resorts έκανε το ντεμπούτο της στην Κρήτη εγκαινιάζοντας το InterContinental Resort Crete σε συνεργασία με τις εταιρείες ακινήτων Henderson Park και Hines.
Η InterContinental είναι το πρώτο και μεγαλύτερο brand πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο και είναι γνωστό από τους επισκέπτες ως η επιτομή της εμπειρίας πολυτελών ξενοδοχείων τα τελευταία 75 χρόνια.
Το InterContinental Crete, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου και βρίσκεται κατά μήκος της παραλιακής πόλης του Αγίου Νικολάου. Ξεχωρίζει χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του που προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλο. Η εσωτερική διακόσμησή του ξενοδοχείου εμπνέεται άμεσα από το νησί και την ιστορία του.
Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τους χώρους του Ιntercontinental Resort με ένα πολυτελές ξυλώδες άρωμα που περιέχει γλυκές νότες σανταλόξυλου, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια ανεπανάληπτη αισθητική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας