Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το 91 Αthens Riviera

Το 91 Athens Riviera Resort παρουσιάζει μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής που επικεντρώνεται αποκλειστικά γύρω από την ευεξία, τη ζωή δίπλα στη θάλασσα και τη γαστρονομία, αναβαθμίζοντας τόσο την όψη της αθηναϊκής Ριβιέρας όσο και την εμπειρία των Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών.

To νέο πρωτοπόρο project, που πραγματοποιείται σε σύμπραξη με τον κορυφαίο όμιλο πολυτελούς lifestyle Dοmes Resorts και την Grivalia Hospitality, συστήνει για πρώτη φορά στην ελληνική τουριστική αγορά την εμπειρία της ιδιωτικής λέσχης και την επιτομή του Glamping.

Παράλληλα με τις πολυτελείς σκηνές, τις υπηρεσίες σωματικής υγείας και ευεξίας και τα οκτώ ελίτ γήπεδα τένις, τα μέλη και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA που φέρνει τη χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρά του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η SCENT::LINQ Pro, επεκτείνει την άψογη συνεργασία της με τον όμιλο Domes Resorts, με τον αρωματισμό του «91 Athens Riviera», παρέχοντας μια μοναδική αρωματική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του. Ο στόχος πάντα είναι η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών κάνοντας το περιβάλλον ακόμα πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας