Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τα δύο 5άστερα ξενοδοχεία της Everty – Ydor Hotel & Spa & Porto Kea Suites

Τα δύο boutique resort ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το Ydor Hotel & Spa και το Porto Kea Suites Hotel & Spa, ξεκίνησαν την λειτουργία τους στο γρήγορα αναπτυσσόμενο νησί.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Porto Kea Suites βρίσκεται πολύ κοντά στη γραφική εκκλησία του Αϊ-Γιώργη, κι είναι ένα θαυμάσιο καταφύγιο που προσφέρει ατελείωτη θέα στη θάλασσα. Η σύγχρονη αισθητική σε συνδυασμό με το παραδοσιακό νησιώτικο στυλ που αποπνέουν οι ιδιαίτεροι χώροι του ξενοδοχείου υπόσχονται απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Το Ydor Hotel & Spa είναι το απόλυτο καταφύγιο πολυτέλειας και γαλήνης στην Κέα και βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο κόλπο του Βουρκαριού. Είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών. Συνδυάζει στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργωντας ένα χαρμάνι απόλυτης πολυτέλειας και ανέσεων.

Σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro τα ξενοδοχεία αυτά έχουν επιλέξει για τους χώρους τους ένα μοναδικό ξυλώδες άρωμα με νότες λεβάντας, κέδρου και βανίλιας που είναι το άρωμα υπογραφής των ξενοδοχείων της Εverty σε όλη την Ελλάδα.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας