Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο SEAFOS Luxury Resort & Spa

Το 5αστερο SEAFOS, σε απόσταση αναπνοής από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, κατατάσσεται στην κατηγορία Limited Edition της αλυσίδας Leonardo Hotels.

Το όνομα SEAFOS προέρχεται από τις λέξεις Θάλασσα (SEA) και Φως (FOS), καθώς το ηλιοβασίλεμα, η θάλασσα και η ιστορία της περιοχής, προσφέρει στον επισκέπτη, γαλήνη σώματος και πνεύματος.

Το SEAFOS υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με την ιδιωτική αμμώδη παραλία του, την μεγαλύτερη πισίνα της Ευρώπης των 4000 τ.μ., τις δύο εσωτερικές του πισίνες, τις μοναδικές εγκαταστάσεις του spa και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Το SEAFOS σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro επέλεξε για όλους τους χώρους του ξενοδοχείου ένα μοναδικό άρωμα που βασίζεται σε νότες εσπεριδοειδών, φρούτων, λουλουδιών και ξύλου, που υπόσχεται να κάνει την εμπειρία των επισκεπτών αξέχαστη.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας